12 octombrie 2021

Fost ministru al Educaţiei, în partidul lui Liviu Dragnea

Gabriel Pecheanu

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Marian Pop s-a înscris în Alianţa Pentru Patrie. El va coordona organizaţia din Sectorul 1 al Capitalei. „Bine ai venit, Liviu”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu.

Sursă foto: Mediafax

„Eu cred ca Liviu Pop a fost un excelent ministru! (...) De astăzi s-a alăturat echipei APP şi va coordona organizaţia sectorului 1! Bine ai venit, Liviu! Te asteaptā cu multā speranţă toţi cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei şi a găştii ei de acolo! Să nu-i dezamăgeşti”, anunţă Codrin Ştefănescu.

El afirmă că Liviu Marian Pop „a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea”.

„Adică majorarea salariilor profesorilor şi a întregului personal din învăţământ, promovarea proiectului CRED - pentru formarea cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării in sistemul de învăţământ”, adaugă Ştefănescu.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunţat pe 19 septembrie că susţine o formaţiune recent înfiinţată în urma demersurilor făcute de Codrin Ştefănescu. Se numeşte Alianţa pentru Patrie, pentru acest partid voi face foarte multe lucruri, a declarat Dragnea, la Realitatea Plus.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .