25 septembrie 2020

Fost ministru PSD, mesaj de susţinere pentru un candidat PNL: Este un lider transformaţional

Gabriel Pecheanu

Senatorul Daniel Breaz, fost ministru PSD al Culturii, a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru candidatul PNL la Primăria Alba Iulia, Paul Voicu: „Este soluţia cea mai potrivită, este un lider transformaţional”.

Sursă foto: Mediafax

„Alegerile locale sunt, mai presus de orice, despre oameni şi soluţii punctuale. Nu despre partide, funcţii şi orgolii. Eu cred în oameni, în echipe, în comunităţile puternice, capabile să propună obiective şi să definitiveze proiecte, să gândească pe termen lung. Am convingerea că opţiunea continuităţii în Alba Iulia este soluţia cea mai potrivită pentru noi, pentru albaiulieni. Susţinerea îmi este argumentată, în primul rând, de rezultate concrete, de creşterea nivelului de trai, îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor din Alba-Iulia. Totodată, colaborarea inter-instituţională foarte bună pe care am avut-o cu echipa de la Primăria Albei Iulia, în calitate de rector al “Universităţii 1 Decembrie 1918”, mă face să afirm că Paul Voicu este un lider transformaţional, ce dispune de capacitatea şi de abilităţile necesare pentru a pune Alba Iulia pe harta oraşelor performante”, scrie Daniel Breaz pe Facebook.

El mai spune că, „centrat pe educaţie, promovând o cultură a dialogului axată pe bunăstarea cetăţeanului şi pe dezvoltarea armonioasă a urbei, Paul Voicu poate fi liderul comunităţii noastre, liantul între toţi cei care formează societatea”.

„Alba Iulia este un oraş cu un potenţial imens, un oraş viu, care merită să fie condus de profesionişti, de oameni oneşti, cu experienţă şi cu dorinţa de a lucra corect, pentru oameni. Cu bun simţ, seriozitate şi responsabilitate, poţi realiza multe proiecte în beneficiul cetăţenilor. Doar cu motivaţia faptului că binele comun este mai presus de orice, se pot naşte comunităţile cu adevărat durabile. Am convingerea că albaiulienii vor face alegeri înţelepte, pentru un viitor sigur”, conchide fostul ministru al Culturii.

Daniel Breaz a demisionat din PSD în luna august: „Prezentul mă contrazice într-un mod brutal şi mi-a înfăţişat un PSD slab, incoerent, fără strop de logică în decizii”.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .