21 septembrie 2020

Gabriela Firea, provocată de un fost premier

Gabriel Pecheanu

Gabriela Firea ar trebui să facă un test poligraf cu întrebarea „aţi luat şpagă?“ înainte de orice discuţie despre viitorul Capitalei, susţine Dacian Cioloş, după ce primarul general a transmis că va participa la dezbaterea cu Nicuşor Dan dacă acesta îşi face testul antidrog şi COVID-19 pentru a dovedi că e sănătos şi lucid.

Sursă foto: Mediafax

„Înţeleg că doamna Firea şi-a permis să-i ceară lui Nicuşor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre Bucureşti. Doamnă Firea, nu vreţi dumneavoastră să faceţi un test poligraf cu întrebarea „aţi luat şpagă?“ înainte de orice discuţie despre viitorul Capitalei?”, scrie pe Facebook  Dacian Cioloş.

Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, că participă la dezbaterea cu Nicuşor Dan dacă acesta îşi face testul antidrog şi COVID-19 pentru a dovedi că e sănătos şi lucid.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .