25 noiembrie 2021

George Simion, ironii în Parlament: Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul?

Gabriel Pecheanu

Liderul AUR, George Simion, a criticat în Parlament formarea alianţei de guvernare PNL-PSD-UDMR. Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuţul, s-a întrebat Simion de la microfonul Parlamentului, în condiţiile în care preşedintele PNL a lipsit de la discursurile parlamentarilor.

Sursă foto: Mediafax

Declaraţiile au fost făcute joi la Parlament.

„Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde sa ascuns micuţul, poate e cu preşedintele Klaus Iohannis”, a ironizat Simion lipsa liderului PNL de la şedinţa din Parlament.

George Simion a ironizat şi greşelile făcute în timpul audierilor de miniştrii propuşi în guvernul Ciucă.

„Am văzut cum se împart portofelele şi inelele în acest guvern... s-au inventat portofolii noi ca să ajungă la toată lumea... Am văzut că aţi luat şi banii mortului... Dacă vă bateţi joc şi luaţi banii de pe pieptul poporului, nu văd o căsnicie frumoasă”, a mai spus Simion.

Copreşedintele AUR a mai spus că partidul pe care îl alegeţi vor anticipa la primăvară şi atunci când va face opoziţie faţă de „dictatura lui Klaus Iohannis”.

„Dacă vă pasă de poporul român, votaţi pentru suspendarea lui Iohannis”, le-a transmis liderul AUR parlamentarilor.

Declaraţii au fost făcute în timpul dezbaterilor parlamentare. În cadrul acestora, guvernul Ciucă solicită votul unei investiţii din partea parlamentară.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .