07 decembrie 2021

Gică Popescu rămâne în guvern

Gabriel Pecheanu

Fostul mare fotbalist Gheorghe Popescu a anunţat că va rămâne în poziţia de consilier al prim-ministrului. La fel ca în ultimele guverne, Popescu va fi consilierul lui Nicolae Ciucă pe problemele sportului.

Sursă foto: Mediafax

Gheorghe Popescu a anunţat marţi că a acceptat să fie consilierul pe probleme de sport al noului premier Nicolae Ciucă.

„Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportive. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a anunţat Gheorghe Popescu.

Fostul fotbalist va realiza un plan de acţiune pentru sportul românesc.

„L-am simţit implicat şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce vă voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a precizat Popescu.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al prim-ministrului la începutul anului 2018. Atunci, premier era Mihai Tudose, dar Popescu şi-a păstrat funcţia şi în cabinetele conduse de Viorica Dăncilă, Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .