14 august 2020

Gorghiu: Moţiunea de cenzură va fi o găleată de invective, de venin şi de frustrări

Gabriel Pecheanu

Moţiunea de cenzură nu va fi un demers serios, ci va fi o găleată de invective, de venin şi de frustrări, declară senatorul PNL Alina Gorghiu.

Sursă foto: Mediafax

„Haideţi să ne gândim că din luna mai PSD tot anunţă această moţiune de cenzură şi l-a anunţat inclusiv pe autorul acestui text al moţiunii, Şerban Nicolae (...). Cât de serioasă e această moţiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Şerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin şi de frustrări”, a declarat la RFI Alina Gorghiu.

Ea a spus că PNL va avea discuţii cu partidele parlamentare, pentru a contracara moţiunea de cenzură.

„Constant se fac aceste discuţii, pentru fiecare demers iniţiat de Guvernul Orban s-au făcut discuţii cu parlamentarii (...). Şi pentru această moţiune de cenzură sigur, vom purta discuţii cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară, apelăm la raţionalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune ţara într-o situaţie proastă. Sigur că nu mă bazez pe discuţii pe care le fac unii şi alţii, ci mă bazez pe discuţii pe care le fac eu, personal (...). Eu nu cred că va fi o moţiune încununată de succes pentru PSD”, a mai spus Gorghiu.

Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură, a anunţat, miercuri, liderul interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu.

„S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scunfunde în incompetenţa şi hoţia patronată de Guvernul pe care îl conduceţi! Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moţiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a declarat Marcel Ciolacu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .