09 aprilie 2021

Grindeanu: Noua politică USR, un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde

Gabriel Pecheanu

Noua politică a USR se dovedeşte un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde - care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine ţipă mai tare, spune Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD.

Sursă foto: Mediafax

„Politica de tip userist, în care primează <principii> precum delaţiunea, dictatul sau spartul uşii cu ranga este noua plagă socială care afectează România. La Timişoara, consilierul local USR-PLUS Ana Munteanu a organizat un fel de flagrant la un restaurant, folosind resurse publice, fapt scandalos, dovedit acum de raportul Corpului de Control al ministrului de Interne”, afirmă Sorin Grindeanu.

Social-democratul cere demisia prefectului de Timiş, Zoltan Nemeth.

„Mai grav este că, potrivit documentului, inclusiv prefectul de Timiş s-a implicat activ în acele descinderi, a dat telefoane şi chiar şi-a trimis oameni de încredere drept <turnători de serviciu>, desi nu aveau atribuţii în acest sens. Aici nu a fost doar circ, a fost şi un demers ilegal. Care trebuie sa aibă consecinţe. Demisia prefectului, a şefei de cabinet şi a celor vinovaţi nu trebuie să se lase aşteptate. Normalitatea poate reîncepe cu aceste demisii! Nu mai înghite nimeni <pedepse> închipuite, precum suspendarea consilierului local Ana Munteanu”, adaugă Grindeanu.

Liderul PSD a amintit şi de episodul în care directorul Metrorex a încercat să deschidă o uşă cu o rangă.

„Voi face toate demersurile instituţionale ca deputat de Timiş să nu se mai repete genul acesta de atac nepermis la societatea din Timisoara. Mai ales că, din păcate, exemplul de aici nu este singular! Ministrul Drulă aplaudă spargerea magazinelor de la metrou cu ranga, iar deputatul Bulai statuează în Parlament că moralitatea e mai importantă decât legalitatea. Concluzia este clară: noua politică a USR se dovedeşte un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde - care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine ţipă mai tare”, conchide Sorin Grindeanu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .