28 septembrie 2021

Grindeanu: Ţinta noastră e să ajungem la anticipate. Ajungem acolo pas cu pas

Gabriel Pecheanu

Cei 157 de parlamentari social-democraţi vor vota marţi moţiunea de cenzură, pentru că ţinta PSD este organizarea alegerilor anticipate, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu: „Ca să citez din clasici în viaţă, ajungem acolo primul <pas cu pas>”.

Sursă foto: Mediafax

„Lucrurile încep să se clarifice şi de marţi vom şti un lucru sigur - acest guvern pleacă acasă. Noi asigurăm că 157 de parlamentari PSD vor vota această moţiune de cenzură. (...) Eu sper ca într-un final să realizeze şi preşedintele României care îi e rolul dat de Costituţie, anume acela de mediator”, spune Sorin Grindeanu.

El afirmă că PSD vrea organizarea alegerilor anticipate.

„Noi trebuie să mergem spre anticipate. (...) Noi nu votăm niciun guvern cu premier PNL, USR şi aşa mai departe. Ţinta noastră e să ajungem la anticipate. Ca să citez din clasici în viaţă, ajungem acolo primul <pas cu pas>. Primul pas va fi ziua de marţi. (...) Mergem cu propunere de alegeri anticipate”, adaugă Grindeanu.

El respinge ideea susţinerii unui guvern minoritar sau a unui guvern tehnocrat.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .