13 septembrie 2021

Guran îi transmite lui Cîţu că iese în stradă dacă va face discriminări între primari: O să fie ceva unic şi promit să fac lucrul acesta

Gabriel Pecheanu

Liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, spune că dacă premierul Florin Cîţu nu alocă fonduri şi primarilor din judeţul său atunci va protesta în Piaţa Victoriei: „O să fie ceva unic şi promit să fac lucrul acesta”.

Sursă foto: Mediafax

„Apropo de ceea ce se întâmplă zilele astea - un fel de alocare din fondul de rezervă. Primarii aşteaptă acest lucru. Anul trecut s-au făcut de trei ori alocări, domnilor primari? (...) Acum, într-adevăr, se pare că se va găsi o soluţie cu câteva zile înainte de Congres. Stimate coleg Florin Cîţu, să nu cumva să îţi permiţi să sari peste primarii din Dâmboviţa doar pentru că eu am avut curajul şi l-am susţinut pe Ludovic Orban, că în mine o să ai un adversar puternic, indiferent de cine te susţine”, a spus Virgil Guran, în discursul său ţinut la prezentarea moţiunii lui Ludovic Orban la PNL Teleorman.

El afirmă că priarii din judeţul Dâmboviţa i-au spus că vor protesta dacă nu vor primi alocări bugetare.

„Primarii mei mi-au spus că dacă se fac astfel de discriminări îşi strâng toţi alegătorii şi vin în faţa Guvernului. Dacă vrei să ai primari liberali în faţa Guvernului, fă acest lucru. Eu o să fiu în faţa lor, în faţa Guvernului şi o să fie ceva unic. Pentru prima dată în istoria Partidului Naţional Liberal, un senator şi primarii lui vin în faţa Guvernului. Şi promit că fac acest lucru! Dacă eu nu pot să îmi apăr oamenii şi să îi sprijin doar pentru faptul că am altă opţiune pentru preşedinţia partidului este foarte grav”, conchide Guran.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .