03 martie 2021

Iliescu, de ziua sa: Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine

Gabriel Pecheanu

Fostul preşedinte Ion Iliescu, care împlineşte miercuri 91 de ani, a anunţat că s-a vaccinat anti-Covid, că se simte bine şi nu a avut reacţii adverse: „Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”.

Sursă foto: Mediafax

„M-am vaccinat şi m-am simţit bine. Nici nu am resimţit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, declară la Realitatea Plus Ion Iliescu.

El precizează că urmăreşte ce se întâmplă în PSD.

„Nu aş vrea să fac aprecieri care să influenţeze în vreun fel părerea oamenilor şi situaţia din partid. Urmăresc cu interes, mi-aş dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanţă urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relaţie nemijlocită cu conducerea actuală şi nu vreau să fac aprecieri”, afirmă fostul preşedinte.

Ion Iliescu declară că nu este mulţumit de coaliţia de guvernare şi că situaţia în care se află ţara „necesita o comunicare mai deschisă între forţele politice şi între cetăţeni şi factorii sociali”.

Primul şef de stat al României de după Revoluţie împlineşte miercuri 91 de ani. Şef al statului între anii 1990-1996 şi 2000-2004, Ion Iliescu s-a născut la 3 martie 1930, în municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .