01 decembrie 2020

Învârtita ca la Brăila. Prefectul judeţului s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare

Gabriel Pecheanu

Subprefectul cu atribuţii de prefect al judeţului Brăila, Simona Drăghincescu, a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale a României. Ea s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare din cauza emoţiilor sau pentru că nu cunoaşte protocolul aplicat în astfel de situaţii.

Sursă foto: Mediafax

Şeful judeţului Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei. Prima dată, Simona Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în faţa Gărzii de Onoare şi apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din faţa soldaţilor.

Ceremonia s-a desfăşurat marţi în centrul oraşului Brăila, iar ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.

„Sărbătorim astăzi împreună Ziua Naţională a României, cu recunoştinţă pentru sacrificiul şi înţelepciunea înaintaşilor noştri, care au făcut posibilă România Mare, dar şi cu încredere şi speranţă în viitorul pe care noi, ca naţiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democraţiei şi libertăţii. Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate şi mândrie naţională. 1 Decembrie ne aminteşte, an de an, că această naţiune are forţa de a-şi împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanţe istorice”, scrie în mesajul Simonei Drăghincescu, subprefectul cu atribuţii de prefect al judeţului Brăila.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al judeţului Brăila în luna iulie, iar în luna august a primit atribuţii de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcţie.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .