12 august 2020

Iohannis, despre traseismul politic: Nu văd cu ochi buni aceste racolări

Gabriel Pecheanu

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în contextul în care mai mulţi primari au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

Sursă foto: Mediafax

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii româneşti. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, şeful statului.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a spus, vineri, că PNL că a „transferat”, doar în ultimele zile, peste 30 de primari de la PSD, care se adaugă altor „zeci de traseişti” – primari şi viceprimari PSD transferaţi deja.

„Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseişti - primari şi viceprimari PSD transferaţi deja. La Piteşti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iaşi, PSDistul Chirica. Prin toţi aceşti primari, pesedismul supravieţuieşte”, a scris pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

Un alt caz de traseism politic, înainte de alegeri, este cel al lui Cristian Popescu. El a trecut de la PNL la PSD şi urmează să candideze din partea social-democraţilor pentru primăria Sectorului 2.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .