02 iulie 2020

Iohannis şi Orban, la recepţia oferită de Ambasada SUA

Gabriel Pecheanu

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban vor participa, joi, la recepţia oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 244-a aniversări a Zilei Independenţei.

Sursă foto: Mediafax

De altfel, Guvernul a modificat în ultima şedinţă regulile stării de alertă, inclusiv în privinţa evenimentelor organizate de ambasade.

„A fost propusă şi adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea hotărârii de guvern privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în ceea ce priveşte respectarea regulilor de distanţare fizică şi protecţie sanitară. Astfel, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la 6 la 10 persoane; este permisă activitatea şi desfăşurarea activităţilor de training şi workshop-uri cu un un număr de participanţi de maxim 20 de persoane”, a anunţat Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

De asemenea, au fost reglementate activităţile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică şi apărare cu participarea a maxim 200 de persoane şi pentru desfăşurarea evenimentelor organizate de Corpul Diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanţare fizică, cu asigurarea unui spaţiu de 4 metri pentru fiecare participant.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .