23 septembrie 2020

Iohannis, un nou atac la PSD cu doar 4 zile înainte de alegeri

Gabriel Pecheanu

Preşedintele Klaus Iohnnis a lansat un nou atac la PSD cu doar patru zile înainte de ziua alegerilor, spunând că „iresponsabilitatea PSD (...) aruncă România în criză prelungită”, iar unii competitori electorali recurg la practici „retrograde”.

Sursă foto: Mediafax

„Din păcate, unii competitor recurg la obişnuitele lor practici retrograde. Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi minţiţi în timp ce bugetele locale sunt risipite, iar comunităţile stagnează în subdezvoltare. Ba, mai mult, aceeaşi politicieni se folosesc de majoritatea pe care o au în Parlament încă pentru a promova tot felul de legi electoraliste şi populiste ştiind foarte bine că sunt inexplicabile în această perioadă de criză sanitară majoră în care bugetul de stat este deja pus în mare presiune”, a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

Acesta acuză PSD de iresponsabilitate, acuzându-i că aruncă România în criză.

„Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză prelungită şi să condamne generaţii întregi să plătească aceste costuri imense. Acest mod cinic de a face politică este de domeniul trecutului. România trebuie să progreseze, iar votul este cel mai important instrument pentru a impune o direcţie nouă pozitivă”, a mai spus Iohannis.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .