17 septembrie 2021

Kelemen, lui Orban: Am început să fim cei mai bătrâni din politică, dar încă rezistăm

Gabriel Pecheanu

„Suntem încă foarte tineri, dar dacă mă uit la politica românească am început să fim cei bătrâni din politică, activi, dar încă rezistăm”, i-a spus Kelemen Hunor lui Ludovic Orban, după discursul liderului PNL la congresul UDMR.

Sursă foto: Mediafax

„Dacă-mi permiţi o remarcă, Ludovic. Noi cam în acelaşi timp am început politica. Suntem încă foarte tineri, dar dacă mă uit la politica românească am început să fim cei bătrâni din politică, activi, dar încă rezistăm”, i-a spus Kelemen Hunor lui Ludovic Orban, după discursul acestuia la congresul UDMR.

În discursul său, Ludovic Orban a spus că PNL întotdeauna a avut o relaţie cu colaborare, mai apropiată sau mai puţin apropiată, cu UDMR, participând la mai multe guvernări.

„Întotdeauna am apreciat corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare şi a obiectivelor stabilite la nivel guvernamental. De asemenea, am apreciat calitatea profesională şi morală a reprezentanţilor UDMR. (...) Vă garantez deschiderea PNL pentru punerea în practică a programului de guvernare şi disponibilitatea de a ne aşeza la masa dialogului petru a reface coaliţia de guvernare”, a transmis Ludovic Orban.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .