19 noiembrie 2020

Liberalii, ironizaţi: A mai rămas să promită că asfaltează Calea Lactee

Gabriel Pecheanu

A mai rămas ca PNL să promită că asfaltează Calea Lactee, spune ironic Sorin Grindeanu după ce liberalii au anunţat că vor construi în patru ani 1000 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres: „Ei n-au fost în stare să demareze nici măcar un proiect nou în acest an”.

Sursă foto: Mediafax

„La capitolul Infrastructură... a mai rămas ca PNL să promită că asfaltează Calea Lactee! Ei n-au fost în stare să demareze nici măcar un proiect nou în acest an! Încă taie panglici la autostrăzile făcute de PSD. Decât să mintă cu neruşinare că vor face mii de km de autostradă, mai bine ar face ceva acum pentru ca România să nu piardă câteva miliarde de euro din fonduri europene”, spune Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD afirmă că liberalii, deşi îşi fac reclamă peste tot cu fondurile europene „care vor curge peste România”, Guvernul Orban tocmai a tăiat la rectificarea bugetară 2,5 miliarde lei de la fondurile europene.

Liderul social-democrat apreciază că programul de guvernare prezentat de PNL arată clar de ce guvernul Orban nu vrea să facă public bugetul pe anul viitor: „Nu au niciun răspuns la criza sanitară şi nici la dezastrul economic”.

„Prin urmare, concluzia este una singură. Să lase poveştile şi să prezinte românilor bugetul. Să le arate clar că anul viitor nu va fi anul austerităţii, al sărăciei şi al şomajului”, conchide Grindeanu.

Conform programului de guvernare al PNL, se finalizează peste 970 kilometri de autostrăzi şi drumuri expres în perioada 2021-2024, din care 660 kilometri de autostradă.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .