20 noiembrie 2020

Liberalii nu vor semna pactul pentru sănătate propus de PSD: Orice apropiere de PSD dăunează

Gabriel Pecheanu

PNL nu va semna un pact pe sănătate, domeniul unde PSD a dat dovadă de „cea mai mare bătaie de joc şi a creat haos, punând în pericol viaţa românilor”, afirmă senatorul liberal Alina Gorghiu: „Orice apropiere de PSD dăunează!”.

Sursă foto: Mediafax

„Orice apropiere de PSD dăunează! PNL nu va semna nimic alături de PSD! Cu atât mai mult un pact pe sănătate, domeniul unde PSD a dat dovadă de cea mai mare bătaie de joc şi a creat haos, punând în pericol viaţa românilor”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea adaugă că social-democraţii „au ratat” construirea a 8 spitale regionale promise în campania din 2016.

„Au lăsat zero stocuri sanitare. Au instigat oamenii să nu poarte mască. Au măcelărit legea stării de alertă”, scrie senatorul liberal.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut joi lui Klaus Iohannis şi preşedinţilor partidelor parlamentare să îşi asume pactul pentru sănătate: „Nu mai merge cu jumătăţi de măsură, sănătatea va fi prioritatea absolută”.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .