06 decembrie 2021

Lider PNL, atac la PSD: Coaliţia trebuie să însemne colaborare, nu campanii de imagine

Gabriel Pecheanu

Liderul PNL Galaţi îi acuză pe social-democraţi că îşi fac campanii de imagine, în loc să colaboreze cu aliaţii de guvernare. El îl critică pe Sorin Grindeanu că nu a invitat în timpul vizitei din Galaţi şi Brăila şi partenerii de la PNL. Grideanu a vizitat în week-end judeele Galaţi şi Brăila.

Sursă foto: Mediafax

„Credeam că a face parte dintr-o coaliţie de guvernare înseamnă colaborare pentru proiectele destinate românilor. Din ce am văzut în acest sfârşit de săptămână, acest principiu fundamental pentru buna funcţionare a unei echipe păleşte în faţa dorinţei de afirmare a unor lideri ai PSD, precum dl Grindeanu. Înţeleg disperarea acestuia de a-şi reface imaginea după perioada în care a fost prim-ministru, dar atunci când vine vorba despre proiectele guvernamentale ce ţin de judeţul Galaţi ar fi bine să discutăm cu toţii, iar acestea să nu fie transformate într-o jucărie a PSD-ului”, declară preşedintele PNL Galaţi, George Stângă.

El afirmă că vizita lui Sorin Grindeanu în judeţul Galaţi s-a transformat „într-un fel de şezătoare a liderilor PSD din Galaţi şi Brăila”.

„Ar fi fost normal ca la o vizită a vicepremierului României, a ministrului transporturilor parte a Guvernului coaliţiei PNL-PSD-UDMR, să fie invitaţi şi partenerii de guvernare, aşa cum e firesc într-o coaliţie, dar mai ales atunci când vine vorba despre proiectele destinate Galaţiului. Din păcate, vizita dlui Grindeanu a fost confiscată de către social-democraţi doar pentru a-şi face poze. Sper ca, în timp, dl Grindeanu şi ceilalţi social-democraţi să înţeleagă faptul că proiectele derulate de către Guvern nu sunt nici ale PSD, nici ale PNL, ci sunt destinate gălăţenilor şi tuturor românilor.Legat de proiecte, pentru că am văzut că dl Grindeanu a tot încercat să arunce vina cu privire la întârzierea unor proiecte din Galaţi, i-aş recomanda ca înainte să vorbească să se informeze mai bine”, adaugă Stângă.

El afirmă că dacă Sorin Grindeanu este surprins de durata foarte mare a execuţiei Centurii ocolitoare a Tecuciului, „atunci ar trebui să fie surprins de ineficacitatea propriilor săi colegi din PSD”, pentru că este în lucru de 13 ani dar în tot acest timp PSD a guvernat aproape 8 ani!

„Dacă ne dorim ca această coaliţie să funcţioneze, obiectivele asumate să fie îndeplinite, iar proiectele de care românii au cu adevărat nevoie să fie realizate, atunci ar fi bine să renunţăm la campanii politice de imagine şi să lucrăm în echipă. Depinde, însă, foarte mult de ceea ce îşi doreşte fiecare”, conchide liderul liberalilor gălăţeni.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .