21 aprilie 2021

Lider PNL, avertisment pentru partenerii de coaliţie: Trebuie să înceteze

Gabriel Pecheanu

Trebuie să înceteze orice atacuri contra premierului din interiorul coaliţiei, este cerinţa secretarului general al PNL, Robert Sighiartău: „Cine vrea în opoziţie se alătură PSD şi AUR”.

Sursă foto: Mediafax

„Am încheiat o perioadă tensionată. Trebuie să înceteze orice atacuri din interiorul Coaliţiei contra premierului. Există un singur prim-ministru – Florin Cîţu. Există guvern sau opoziţie, nu opoziţie în interiorul guvernării. Cine vrea în opoziţie se alătură PSD şi AUR”, scrie pe Facebook Robert Sighiartău.

El adaugă că orice guvernare înseamnă „ierarhie, reguli care trebuie respectate şi autoritate exercitată transparent şi în cadru legal şi constituţional”.

„Am promis guvernare, nu victimizare, revenirea la normalitate, nu închiderea oamenilor în case, investiţii, nu scandaluri. Este timpul să livrăm ce am promis şi avem un program de guvernare în acest sens. La treabă”, conchide liderul liberal.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat marţi seara semnarea unei completări la acordul de coaliţie, menită să îmbunătăţească mecanismul de funcţionare a acesteia.

„Cei ce au pariat că nu ne vom înţelege şi-au făcut iluzii”, a spus Orban, care susţine că partenerii din coaliţie sunt preocupaţi de guvernare.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .