11 august 2020

Liderii USR, acuzaţi că fac jocurile PSD în Bucureşti

Gabriel Pecheanu

Liderul PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, a respins, marţi, acuzaţiile potrivit cărora candidatura lui Traian Băsescu o ajută pe Gabriela Firea la alegerile locale şi i-a acuzat pe liderii USR nu şi-au dorit un front comun antiPSD în Capitală.

Sursă foto: Mediafax

„Miza PMP pentru alegerile din Bucureşti. În primul rând, îi invit pe toţi cei care ne acuză nejustificat să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce nu şi-au dorit un front comun antiPSD în Capitală”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai afirmă că PMP şi-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus.

„PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care şi-a asumat această candidatură, impunând totodată condiţia de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligaţi să mergem cu cei mai buni candidaţi la Primăria Capitaliei şi la sectoare, pentru că nu a existat dorinţă, nici voinţă pentru candidaţi comuni anti PSD”, a conchis liderul PMP.

Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, anunţul fiind făcut de liderul PMP, Eugen Tomac. Fostul preşedinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianţa PNL-USR în Capitală.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .