23 aprilie 2021

Mesaj pentru Liviu Dragnea: Te aşteptăm acasă, camarade

Gabriel Pecheanu

Te aşteptăm acasă, camarade, este mesajul postat de Codrin Ştefănescu, după ce Liviu Dragnea a câştigat procesul în care cerea recunoaşterea zilelor pe care le-ar fi putut câştiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze: „E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit”.

Sursă foto: Mediafax

„Te aşteptăm acasă, camarade! E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit! Ai fost deţinut politic şi toţi au înţeles asta! E timpul să te întorci acasă şi să decizi ce şi cum! Acum”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD.

Liviu Dragnea a câştigat, vineri, procesul în care cerea recunoaşterea, de către Administraţia Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câştiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Decizia magistraţilor Judecătoriei Sector 5 este definitivă.

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă. Cum zilele de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancţiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii, pe Skype.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .