09 aprilie 2021

Mihai Tudose: Cauza decesului - incompetenţa guvernamentală

Gabriel Pecheanu

Mihai Tudose critică Executivul pentru că România este situată pe locul 10 într-un „clasament trist” realizat de Financial Times referitor la „mortalitatea în exces”: „Locul 10 nu este un loc rău dacă este un clasament pozitiv, cu premii, diplome, aplauze...Dar acesta este un clasament al morţii”.

Sursă foto: Mediafax

„Cauza decesului: incompetenţa guvernamentală. A apărut un <clasament> trist realizat de Financial Times pe baza datelor oficiale colectate până la data de 6 aprilie 2021. Este vorba despre <mortalitatea în exces>, termen ce include şi decesele <colaterale pandemiei>... Pe româneşte: cei morţi de covid plus cei ce au murit fiindcă nu au mai fost trataţi/ refuzaţi de sistemul de sănătate ca nefiind <urgenţe>... România e pe locul 10. Locul 10 nu este un loc rău dacă este un clasament pozitiv, cu premii, diplome, aplauze... Dar acesta este un clasament al morţii! Asta au reuşit PNL-USR-PLUS, Orban, Cîţu, Cioloş, Barna şi haoticii şi habarniştii lor. Să ne omoare. Şi să capete şi “recunoaştere”internaţională pe această temă...”, scrie pe Facebook Mihai Tudose, vicepreşedinte al PSD.

El îi cere premierului Florin Cîţu să publice acest clasament pe pagina sa de Faceook.

„Anexez clasamentul.. poate Cîţu îl publică şi el pe pagina lui în serialul lui: <#românii trebuie să ştie>..... Asasini de 10? Habarnişti de 10? Decideţi dumneavoastră”, conchide Tudose.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .