01 iunie 2020

Ministrul Economiei, despre poza din biroul lui Ludovic Orban: Servisem ceva atunci, o prăjitură

Gabriel Pecheanu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a refuzat să facă declaraţii cu privire la fotografia în care apare alături de Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri, în timp ce se fumează şi se bea în biroul premierului, fără a se respecta măsurile de distanţare sau să fie purtate măşti. El precizează, însă, că nu purta mască de protecţie pentru că ”servise o prăjitură”.

Sursă foto: Mediafax

„Nu aş vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus la Digi24 Virgil Popescu.

El a explicat de ce nu purta mască de protecţie.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar... servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

O poză în care premierul fumează, în biroul său, în care mai sunt şi alţi miniştri, a devenit virală. Ludovic Orban a precizat vineri seara, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .