29 septembrie 2020

Negoiţă, despre Firea: Nu se poate abţine. Atacă, zgârie şi caută vinovaţi pentru propriul eşec

Gabriel Pecheanu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, spune că Gabriela Firea nu se poate abţine, ci „atacă, zgârie şi caută vinovaţi pentru propriul eşec”. Negoiţă afirmă că Firea era „terorizată de paranoia” că el ar fi putut „ataca” fotoliul de primar general al Capitalei.

Sursă foto: Mediafax

„Sincer, nu îmi doream să scriu aceste rânduri. E prea la cald, e vorba despre cineva care a pierdut, o femeie, şi m-am gândit că, dacă ies public acum, se va considera că mă urc cu picioarele pe un om care este la pământ. Însă, din nefericire pentru cea în cauză, văd că nu se poate abţine nici măcar în aceste momente, atacă, zgârie şi caută vinovaţi pentru propriul eşec. În aceste condiţii, anumite lucruri trebuie spuse, răspicat. Le spun acum, am evitat să le spun în plină campanie. Şi poate, din respect pentru cel învins, nu le mai spuneam niciodată, dar văd că învinsul nu-şi poate accepta înfrângerea cu demnitate”, scrie Negoiţă pe Facebook.

El precizează că a refuzat să facă echipă cu un om care „nu a înţeles că în administraţia publică”,

„Am refuzat să fac echipă cu un primar general care, în relaţia cu primăria pe care am condus-o şi o voi conduce, a fost, în primul rând, preocupată de cum să facă astfel ca instituţia pe care o reprezint să nu facă prea multe lucruri, terorizată fiind de paranoia potrivit căreia eu mi-aş fi dorit ca prin lucrurile pe care le făceam pentru Sectorul 3 să atac ulterior fotoliul de primar general”, adaugă Robert Negoiţă.

„Văd că vorbiţi de lipsa unei stângi unite, de echipă, clamaţi solidaritate în faţa inamicului, dar din nefericire dvs sunteţi propriul inamic. Sunteţi victima propriei dorinţe de mărire, a lipsei spiritului de echipă, a calcului politicianist ieftin şi de scurtă durată. Sunteţi victima propriilor decizii. Cât despre locul crimei, vă spun doar atât: cum aş fi putut eu să vă susţin în faţa cetăţenilor Sectorului 3, şi să vă ajut să vă întoarceti la locul crimei, adică la Primăria Generală, când ştiam cum aţi pus mai presus în raport cu dânşii, propriile interese, în defavoarea comunităţii pe care o reprezint. Asta ca să înţelegeţi că nu a fost o chestiune personală, nu era vorba despre mine. Pentru mine, omul Gabriela Firea rămâne acelaşi pe care l-am primit şi îl primesc şi în viitor cu sufletul deschis în familie. În schimb, Primarul Gabriela Firea este ceea ce am descris mai sus”, conchide primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Gabriela Firea i-a criticat pe Robert Negoiţă şi Victor Ponta.

„Nu putem negocia cu teroriştii politici. Teroriştii politici, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este, mult, puţin, cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect să ne aliem cu proprii noştri asasini, adică cu Ponta sau Negoiţă. Nu avem nimic cu ei, nu suntem în război cu ei, dar să nu-i invităm cu mari onoruri, eventual să coacem şi o pâine împreună, să mâncăm. Haideţi să fim serioşi” a spus Gabriela Firea.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .