02 decembrie 2020

Nicuşor Dan anunţă cu cine votează la parlamentare

Gabriel Pecheanu

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că la alegerile parlamentare va vota PNL, chiar dacă este fondatorul USR. „Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, spune Dan.

Sursă foto: Mediafax

Nicuşor Dan a anunţat că alegerile din 6 decembrie sunt „cruciale pentru România şi pentru Bucureşti” şi este important să fie ales „un Guvern care va fi în legătură şi cu autorităţile locale şi cu preşedintele”. În plus, el consideră că este „obligatoriu să trimitem PSD în Opoziţie”.

„Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. O să răspund la întrebarea evidentă care se ridică, şi am să spun aşa: chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL-ul este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a spus Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan consideră că PNL are cel mai solid program de de guvernare, are o componentă importantă de dezvoltare şi „cea mai bună variantă de prim-ministru, pe Ludovic Orban”.

Nicuşor Dan a candidat independent la alegerile locale, sprijinti de PNL şi USR.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .