05 martie 2021

Nicuşor Dan, despre relaţia cu PNL şi USR

Gabriel Pecheanu

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că relaţia cu liberalii şi cu USR este una foarte bună şi spune că, deşi primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirma că nu-i răspunde la telefon, se întâlneşte periodic cu edilii sectoarelor.

Sursă foto: Mediafax

„O relaţie foarte bună. După cum ştiţi, a avut loc o şedinţă a CGMB, un proiect pe ordinea de zi care a trecut cu maximum de voturi de la partidele din majoritate. Am o relaţie foarte bună şi ne întâlnim periodic”, spune Nicuşor Dan, întrebat care este relaţia sa cu PNL şi USR.

De asemenea, el a fost întrebat care este relaţia cu primarii de sector, în condiţiile în care Ciprian Ciucu afirma că primarul general al Capitalei nu-i răspunde la telefon.

„M-am întâlnit săptămâna asta cu trei primari de sector, cei care mi-au solicitat, 2, 4 şi 6. În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu, pentru că întâlniri periodice la două săptămâni avem cu toţi primarii... Votul pe care l-am primit ne obligă să colaborăm pentru binele bucureştenilor”, conchide Dan.

La începutul anului, primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu spunea că Nicuşor Dan nu-i răspunde la telefon.

„Când va răspunde la telefon voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil”, scris pe Facebook Ciucu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .