06 iulie 2020

Nicuşor Dan: Răspunsul bucureştenilor trebuie să fie limpede - Adio, Firea! Adio PSD!

Gabriel Pecheanu

Nicuşor Dan, susţinut de PNL, USR şi PMP pentru Primăria Capitalei, a declarat că atunci când eşecul se prezintă drept succes, iar minciuna şi manipularea caută să acopere realitatea, răspunsul bucureştenilor trebuie să fie limpede: Adio, Firea! Adio, PSD”.

Sursă foto: Mediafax

”Primarul PSD Gabriela Firea nu a construit în patru ani de zile nicio grădiniţă nouă în Bucureşti! Iar redeschiderea unor grădiniţe administrate de Primăria Capitalei după perioada de nefuncţionare impusă de criza coronavirusului nu poate masca acest eşec. Astăzi, am văzut că primarul PSD Gabriela Firea se pregăteşte mai degrabă să fie din nou reporter, dar un reporter bun nu fuge de adevărurile care îi deranjează pe bucureşteni”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

El a reamintit că în programul de guvernare locală din 2016 al Gabrielei Firea se preciza că vor fi construite în Capitală 20 de grădiniţe cu program prelungit, cu o capacitate totală de 2.500 de locuri.

”În 2020, primarul PSD Firea prezintă zero grădiniţe noi, dar candidatul PSD Firea cere un nou mandat pentru a-şi „continua proiectele” şi a-şi onora <angajamentul faţă de bucureşteni>. Atunci când eşecul se prezintă drept succes, iar minciuna şi manipularea caută să acopere realitatea, răspunsul bucureştenilor trebuie să fie limpede: Adio, Firea! Adio, PSD”, a conchis Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, deschiderea a şapte creşe şi grădiniţe sociale în Capitală, precizând că au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea copiilor în perioadă de pandemie.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .