13 ianuarie 2022

Oprea (PSD), ironic: Stroe (PNL) este cel mai bun epidemiolog dintre sportivii în şort

Gabriel Pecheanu

Scandalul facturilor la energie se află în răspunderea directă a ministrului PNL, Virgil Popescu, afirmă social-democraţii. Senatorul PSD Radu Oprea îl ironizează pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe: „Este cel mai bun epidemiolog dintre sportivii în şort”.

Sursă foto: Mediafax

„Domnul Stroe (PNL) este cel mai bun epidemiolog dintre sportivii în şort. Doar aşa se explică criticile total nefondate lansate de purtătorul de cuvânt al PNL în încercarea de a acoperi scandalul facturilor la energie care se află în răspunderea directă a ministrului PNL, Virgil Popescu. Strategia domnului Stroe este, însă, una extrem de proastă pentru că exact azi a fost aprobată înfiinţarea centrelor de evaluare COVID. Cum să acuzi pe cineva că nu face nimic, exact în ziua în care se face ceva foarte concret!? Dacă domnul Ionuţ Stroe nu cunoaşte măsurile luate până acum de ministrul Sănătăţii pentru prevenirea spitalizărilor şi deceselor COVID asta înseamnă că ori este preocupat mai mult de noile tendinţe în materie de vestimentaţie sportivă, fie pur şi simplu nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă”, scrie pe Facebook Ştefan Radu Oprea.

Senatorul PSD afirmă că „toată lumea ştie că ministrul Rafila a făcut deja în câteva săptămâni, lucruri importante pe care predecesorii săi nu le-au făcut în cei doi ani de la declanşarea pandemiei”.

„Pe lângă înfiinţarea centrelor de evaluare, a fost crescută capacitatea de testare prin implicarea medicilor de familie şi a farmaciilor în activitatea de testare COVID, precum şi aprobarea medicamentelor antivirale pentru tratarea COVID-19 în formele sale incipiente. În ce priveşte măsurile de relaxare introduse la finalul anului trecut, domnul Stroe vorbeşte de funie în casa spânzuratului. Spre deosebire de relaxările decise pe creşterea valului 4 doar pentru ca PNL să-şi poată face congres, ministrul Rafila a luat decizii de relaxare doar atunci când numărul cazurilor era în descreştere”, conchide social-democratul.

Reacţia lui Oprea vine după ce purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe, l-a criticat pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în contextul creşterii numărului de cazuri de Covid:„Înainte de sărbători, opţiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace”.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .