03 august 2020

Orban, despre afirmaţiile Gabrielei Firea privind contestaţia licitaţiei pentru măşti: O minciună gogonată

Gabriel Pecheanu

Ludovic Orban a catalogat drept „o minciună gononată” afirmaţia Gabrielei Firea potrivit căreia o persoană din anturajul premierului este apropiată de firma care a contestat licitaţia privind măştile pentru persoanele defavorizate.

Sursă foto: Mediafax

„O minciună gogonată. Uitaţi-vă ce portofoliu de contracte a avut firma respectivă şi veţi vedea unde s-au câştigat contracte. Se poate vedea din portofiu de contracte şi din atitudinea pe care o au: nu poţi să aştepţi 10 zile, ca să ataci în ultima zi, ca să dureze cât mai mult licitaţia până la adjudecare”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre afirmaţia Gabrielei Firea referitoare la faptul că o persoană din anturajul său ar fi apropiată de firma care a contestat licitaţia privind măştile pentru peroanele defavorizate

Chestionat în legătură cu faptul că măştile încă nu au ajuns la persoanele defavorizate, el a spus: „Din păcate, ne-am confruntat cu contestaţii din partea unei firme care parcă a planificat să tergiverseze cât mai mult luarea unei decizii”.

Orban a cerut judecarea cu celeritate a acestei contestaţii şi în termen de o săptămână să fie distribuite măştile.

Premierul Ludovic Orban a susţinut duminică, într-o emisiune TV, că o firmă abonată a Primăriei Capitalei a contestat licitaţia pentru achiziţionarea măştilor destinate persoanelor defavorizate. În replică, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a catalogat drept „ruşinos faptul că şeful Executivului caută ţapi ispăşitori pentru că Executivul nu e capabil să achiziţioneze aceste măşti” şi îl avertizează că, dacă insistă cu „insinuări murdare”, îi indică public persoana din anturajul său care poate contacta „direct şi amical” acţionarii firmei.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .