16 septembrie 2021

Orban, despre relaţia sa cu Iohannis: Când vorbeşti cu Iohannis nu vorbeşti cu un prieten la o bere

Gabriel Pecheanu

Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, spune, despre relaţia sa cu preşedintele ţării, că a colaborat cu acesta „în sens instituţional”: „Când vorbeşti cu Klaus Iohannis nu vorbeşti cu un prieten la o bere”.

Sursă foto: Mediafax

Întrebat, miercuri seară, după ce Florin Cîţu a spus că are o legătură foarte strânsă cu preşedintele Klaus Iohannis, care este legătura dintre el şi preşedinte, Ludovic Orban a răspuns: „Am demonstrat această cooperare în beneficiul României timp de 4 ani în care am condus Partidul Naţional Liberal, în care am oprit asaltul PSD asupra Justiţiei, în care am împiedicat ca România să fie capturată de PSD, în care am reuşit dărâmarea guvernului PSD prin moţiune de cenzură şi am reuşit să câştigăm aproape toate alegerile pentru a putea asigura României o guvernan performantă în beneficiul cetăţeanului”.

Orban a adăugat că, după ce va „câştiga congresul”, între Partidul Naţional Liberal şi preşedintele României va fi acelaşi parteneriat şi aceeaşi „cooperare loială” pentru buna guvernare a României.

Întrebat mai departe dacă are cu preşedintele o relaţie de prietenie, Orban a spus că a colaborat cu Iohannis „în sensul instituţional, aşa cum este normal şi firesc. Klaus Iohannis este preşedintele României. Când vorbeşti cu Klaus Iohannis nu vorbeşti cu un prieten la o bere, vorbeşti cu preşedintele României”.

În ce priveşte emoţiile pentru congres, preşedintele PNL a afirmat că nu are vreme de emoţii pentru că munceşte foarte mult.

Întrebat ce va face dacă va pierde alegerile din 25 septembrie, Orban a spus că va câştiga.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .