25 septembrie 2021

Orban: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîţu să fi consultat pe cineva atunci când l-a demis pe Nazare

Gabriel Pecheanu

Ludovic Orban îl acuză pe Florin Cîţu că nu s-a consultat cu forurile partidului când a luat decizii precum demiterea unui ministru PNL sau referitoare la declanşarea crizei guvernamentale.

Sursă foto: Mediafax

„Problema mea, astăzi, este legată tocmai de ce a spus colegul şi prietenul meu Florin Cîţu, despre faptul că toate deciziile le va lua împreună cu dvs., ca şi cum eu nu aş fi consultat PNL. Vă spun că mă îndoiesc. Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîţu să se fi consultat cu cineva când a dat afară toţi consilierii de stat care au fost pe cabinetul Partidului Naţional Liberal, toţi membrii PNL care au slujit partidul şi pe care toţi prietenii, vecinii, cunoscuţii i-au întrebat ce au făcut de au fost daţi afară”, a spus Ludovic Orban.

El s-a referit şi la situaţia fostului ministru de Finanţe, Alexandru Nazare.

„Nu-mi aduc ainte ca Florin Cîţu să fi consultat pe cineva atunci când l-a demis pe ministrul Alexandru Nazare. Mi-a cerut părerea, dar nu am fost de acord. Cum să demiţi un ministru de Finanţe a cărui activitate a dus la rezultate pozitive în funcţionarea guvernamentală. Nu în ultimul rând, nu mi-aduc aminte să fi fost consultat un for al PNL înainte de deciziile care au dus la criza guvernamentală şi la retragerea din coaliţie a USR PLUS. Nu a fost consultat nici preşedintele partidului, nici BPN, convocat de echipa necâştigătoare sau de mine”, a adăugat Orban.

 

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .