01 octombrie 2020

Orban: Să te agăţi de nişte minciuni mi se pare lipsit de demnitate

Gabriel Pecheanu

Diferenţa dintre Nicuşor Dan şi Gabriela Firea în urma alegerilor de duminică este atât de clară, încât nu mai lasă loc la niciun fel de dubiu, a spus premierul Ludovic Orban, întrebat despre solicitările de renumărare a voturilor.

Sursă foto: Mediafax

„Cred că ar trebui să ştii şi să câştigi şi să pierzi. Diferenţa dintre Nicuşor Dan şi Gabriela Firea este atât de clară, încât nu mai lasă loc la niciun fel de dubiu. Să nu ştii să pierzi, să te agăţi de nişte minciuni şi denaturări ale unor fapte mi se pare lipsit de demnitate”, a spus Orban.

Premierul susâine că Gabriela Firea trebuie să înţeleagă că bucureştenii nu au mai vrut-o primar general şi că bucureşteni au votat cu Nicuşor Dan, care este noul primar general.

Gabriela Firea declara că Guvernul, cel care a organizat alegerile locale, ar trebui să accepte renumărarea voturilor: „Avem de ales între a ne prevala că a trecut acest termen şi să lăsăm o suspiciune majoră de fraudare a alegerilor”.

La rândul său, Dan Tudorache, primar în funcţie la Sectorul 1, care a pierdut alegerile pentru un nou mandat, a declarat, joi, că, după ce urmărit imaginile apărute din încăperea în care erau depozitate materiale electorale, cere anulare votului şi reluarea alegerilor.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .