03 august 2020

Pariul lui Tăriceanu: Vor fi decoraţi luptătorii din frontul COVID-19, dar nu doctorii, ci politrucii şi lipitorii de afişe ai PNL

Gabriel Pecheanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu susţine că la Cotroceni se lucrează din greu la decretele de decorare ale marilor luptători pe frontul COVID-19, dar că acţiunea nu este destinată doctorilor şi cadrelor medicale, ci politrucilor şi lipitorilor de afişe ai PNL

Sursă foto: Mediafax

„Aş putea să pun pariu că la Cotroceni se lucrează din greu la decretele de decorare ale marilor luptători pe frontul COVID-19. Probabil că la Monetărie se topesc lingourile de aur ca să se poată face decoraţiile pentru Orban şi echipa! Pentru Iohannis este destul de logic să-i decoreze pentru că doar asta nu a făcut. În rest îi ţine în braţe, îi laudă de câte ori a avut ocazia, le scuză greşelile (oameni sunt şi ei, nu?) şi le acoperă fărădelegile. Aşa că acum, în prag de campanie electorală, nu este normal să le mai dea o mână de ajutor sperând să mai păcălească nişte români? Nu e normal să le umple pieptul de medalii unor mediocri ca Orban, Cîţu sau Alexandru? Sau unor valori intelectuale inestimabile ca Alexe, Anisie sau ministrul Grindă? Eu sper că dl Iohannis nu se va opri doar la aceste celebrităţi şi va decora şi poneii şi struţii lui Alexe, laolaltă cu drapelul de luptă din Modrogan”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El mai afirmă că ca fi „o ruşine de ceremonie”.

„Vom vedea stând alături victime şi călăi deopotrivă, medici care au trudit în spitale 16 ore pe zi, şapte zile din săptămână în echipamente improvizate, braţ la braţ cu alţi medici care au “trudit” doar în faţa camerelor de televiziune acceptând să fie uneltele unei acţiuni de manipulare şi propagandă cum nu am mai văzut din decembrie 1989! E clar că decoraţiile nu o să ajungă la medicii şi personalul medical care au fost în linia întâi, ci la politrucii şi lipitorii de afişe ai PNL promovaţi directori de spitale sau şefi la DSP. La fel de clar este că nu o să aibă parte de medalii nici zecile de mii de bolnavi cronici care au fost daţi afară din spitale sau miile de antreprenori care îşi plătesc salariaţii din buzunar, aşteptând în zadar fonduri de la guvern. Pentru ei nu o să se găsească nici un ajutor şi nici o vorbă bună pentru că totul se bagă în propagandă şi nimic în construcţie”, a adăugat liderul ALDE.

De asemenea, el mai afirmă că fiecare zi „cu aceşti caraghioşi la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor”.

”Încep să cred că doar plecarea lui Orban nu va fi suficientă! Pentru că este clar ca bună ziua că peştele de la cap se împute”, a conchis Tăriceanu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .