25 septembrie 2021

Protest al comunităţii Declic la congresul PNL cu un ciolan de 2 metri

Gabriel Pecheanu

Mai mulţi membri ai comunităţii Declic sunt prezenţi sâmbătă la Romexpo, unde are loc congresul de alegere a noii conduceri a PNL. Un ciolan uriaş de 2 metri a fost amplasat în zonă.

Sursă foto: Mediafax

„Suntem la Congresul PNL, am venit să le spunem liberalilor să termine cu ciolaniada, cu lupta pentru putere. Le-am adus şi un ciolan uriaş, de peste 2 metri, să le batem obrazul că şi-au uitat promisiunile din programul de guvernare, de când cu lupta internă din partid”, au scris pe Facebook membrii comunităţii Declic.

Protestatarii prezenţi la Romexpo scandează şi poartă pancarte pe care scrie: „PNL=Scumpiri” sau „PNL-ul se împute şi facturile-s crescute”.

Primul candidat care a ajuns la Romexpo este Ludovic Orban.

Întrebat despre posibile fraude, Oban a spus: „Încrederea mea este că nu vor fi încercări. Practic, aici ca preşedinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului şi, de asemenea, avem o comisie de numărare şi validare a votului care este formată cu repezentare paritară şi care va fi condusă de preşedintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului”.

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni. În cursă s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .