11 ianuarie 2021

PSD: Cîţu, tu minţi non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc

Gabriel Pecheanu

Social-democraţii îl acuză pe premierul Florin Cîţu că „minte non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc” şi îi cer să „dea bani economiei”.

Sursă foto: Mediafax

„Cîţu, tu minţi non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc! Cîţu, nu ţi-a ajuns că le-ai tăiat românilor veniturile în plină iarnă, acum condamni şi companiile cu capital local la dispariţie! Cîţu, opreşte-te din minţit şi plăteşte ajutoarele financiare promise antreprenorilor români! Nu din vorbe, ca până acum, ci firmele să-şi vadă odată banii în cont! Cîţu, degeaba împrumuţi zilnic miliarde dacă susţinerea financiară pentru firmele româneşti afectate de pandemie rămâne cea mai anemică din Europa”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii afirmă că „mediul economic privat nu-şi poate plăti angajaţii şi furnizorii cu sloganuri”.

„Dă urgent bani economiei, altfel pui în pericol viitorul României! Cîţu, tu minţi non-stop pe banii ţării, iar contribuabilii şi firmele româneşti plătesc”, se menţionează în finalul postării.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .