30 iunie 2020

PSD: Liberalii se chinuie de trei luni să încropească un plan de relansare economică şi nu reuşesc

Gabriel Pecheanu

Partidul Social Democrat susţine că „liberalii se chinuie de trei luni să încropească un plan de relansare economică şi nu reuşesc”, însă „le ies toate tunurile cu măşti şi alte echipamente sanitare”.

Sursă foto: Mediafax

„Nu mai furaţi! Acesta este cel mai bun program de relansare economică în guvernarea liberală ce căpuşează bugetul ţării prin Unifarm-uri de partid. Se chinuie de trei luni să încropească un plan de relansare economică şi nu reuşesc. Le ies în schimb toate tunurile cu măşti şi alte echipamente sanitare. E clar că mintea nu le-a fost la salvarea ţării, au vrut doar să-şi umple buzunarele şi au furat cât pentru zece vieţi. E timpul să se oprească! Dacă n-ar mai toca banii ţării pe contracte dubioase gen Unifarm, ar avea bani şi de alocaţii, şi de pensii. #Guvernaţi, nu mai furaţi!”, au scris, marţi, pe Facebook, social-democraţii.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .