12 octombrie 2020

PSD: Şeful Grupului de Comunicare Strategică este un falsificator de duzină

Gabriel Pecheanu

Social-democraţii îl acuză pe consilierul de stat Andi Manciu că este „un falsificator de duzină”: „Şi-a contrafăcut studiile, inventând pur şi simplu o diplomă de licenţă”.

Sursă foto: Mediafax

„Consilierul de stat, Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea obscură care hotărăşte destinul românilor în plină pandemie, este un falsificator de duzină! Datele oficiale publicate astăzi demonstrează că Manciu, care are statut de înalt demnitar, şi-a contrafăcut studiile, inventând pur şi simplu o diplomă de licenţă”, se arată într-o postare pe fagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii susţin că e nevoie de retragerea acestuia din spaţiul public.

„În faţa acestei ilegalităţi flagrante la vârful statului, în orice ţară civilizată a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea şi, simultan, retragerea celui vinovat din spaţiul public. În plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politică al şefului său direct, premierul României, fiindcă Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre pandemie, informaţii care ar trebui să fie deasupra oricărei potenţiale suspiciuni. Pentru aşa ceva, chiar şi un om cu obrazul tăbăcit de o nesimţire organică precum Orban trebuie să plece! Altfel, şeful PNL dă o lovitură mortală credibilităţii întregului mecanism de comunicare publică a datelor asupra pandemiei”, se mai arată în postarea PSD.

Social-democraţii apreciază că România Educată, sloganul preşedintelui Klaus Iohannis, s-a transformat în „România imposturii şi falsului”.

„Astăzi însă, în fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic pentru care responsabilitatea este o glumă sinistră. Pentru Orban, vina este întotdeauna a altcuiva - ca în cazul fostului şef de la Spălarea Banilor, Baranga, strungarul ajuns să ocupe înalte poziţii în aparatul de stat cu o diplomă falsă de bacalaureat! RomâniaEducată s-a transformat în România imposturii şi falsului! Credeţi cumva că dl. Iohannis îl va chema pe Orban la Cotroceni şi - pentru că tot vorbeşte despre respectul legii într-un stat de drept - să-i ceară cumva depunerea mandatului?”, conchid social-democraţii.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .