05 octombrie 2021

PSD: Superman Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat

Gabriel Pecheanu

Eurodeputatul PSD Dragoş Benea susţine că „superman Cîţu” îşi va încheia marţi „croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat”. Social-democraţii au dus în Parlament macheta unui superman, care plonjează în cap.

Sursă foto: Mediafax

„Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe <cel-mai-fantastic> premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludenţă îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii. Silit de împrejurări, <superman> Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat”, a scris Dragoş Benea pe Facebook.

Acesta susţine că totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educaţiei, „despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care <trebuie să o încheiem>”.

„După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioţilor săi, Cîţu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o ţară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a mai scris social-democratul pe reţeaua de socializare.

Social-democraţii au dus marţi în Parlament o machetă cu Superman, care pare că plonjează în cap.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .