15 octombrie 2020

PSD: vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi

Gabriel Pecheanu

PSD invocă drama de la Colectiv şi arată, ca reacţie la numărul de noi cazuri de persoane cu coronavirus, că într-o singură zi au pierit mai mulţi oameni decât în dezastrul de acum cinci ani: „Drama este că, din cauza iresponsabilităţii guvernării, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi”.

Sursă foto: Mediafax

„De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectaţi cu COVID. Alte zeci de familii îşi plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul. Într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni de-ai noştri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilităţii acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi! Câţi români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis şi Orban să-şi satisfacă obsesia de a obţine puterea totală?”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Joi este a doua zi în care se înregistrează peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. Sunt 4.013 cazuri şi 73 de decese în ultimele 24 de ore, iar în secţiile de terapie intensivă sunt peste 720 de pacienţi.

În incendiul de la Colectiv, din 2015, şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, iar alte câteva sute au fost rănite.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .