30 iulie 2020

Răspunsul PSD pentru Iohannis: Minte şi a pierdut şi controlul raţiunii

Gabriel Pecheanu

PSD consideră că necesitatea depunerii unei moţiuni de cenzură „este mai mult decât evidentă”, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt Lucian Romaşcanu. Acesta îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că minte şi şi-a pierdut controlul raţiunii.

Sursă foto: Mediafax

„Domnul Iohannis minte, aşa cum a făcut şi ieri (miercuri - n.r.). După ce Guvernul lui a pierdut lupta cu pandemia, acum Iohannis a pierdut şi controlul raţiunii. A avut o ieşire necontrolată, extrem de nervos după dezastrul declaraţiei de ieri, unde a fost criticat de toată lumea. Toată lumea s-a săturat să asculte aceeaşi placă obosită - PSD e de vină”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

El a catalogat discursul preşedintelui Iohannis drept unul „jenant”.

„Acest guvern incompetent şi criminal este de vină pentru această criză fără precedent”, a adăugat Romaşcanu.

El a mai spus că Guvernul a trimis legea privind carantina şi izolarea târziu în Parlament.

„Ceea ce face preşedintele Iohannis este să apere acest guvern incompetent şi criminal”, a conchis social-democratul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că PSD a creat intenţionat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate.

„PSD, nemulţumit de reuşitele guvernului PNL a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice guvernul. PSD intenţionat a creat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină şi critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate. Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit. Pentru PSD a fost important să creeze o criză să aibă pentru ce critica Guvernul”, a declarat Klaus Iohannis.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .