28 aprilie 2021

Replica lui Nicuşor Dan pentru consilierii USR PLUS: Sunt uluit

Gabriel Pecheanu

Nicuşor Dan respinge criticile aduse de consilierii USR PLUS privind bugetul Capitalei şi afirmă că acesta a fost dezbătut timp de şase săptămâni: „Sunt uluit. Realmente nu se poate aşa”.

Sursă foto: Mediafax

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum şase săptămâni şi acum venim şi spunem că e un alt buget. Realmente nu se poate aşa. Deci în opinia mea toate discuţiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc şi au fost extrem de civilizate şi de constructive şi s-au adus îmbunătăţiri. Dacă se doreşte să mai discutăm pe buget o putem face, dar haideţi să ne grăbim să dom bucureştenilor bugetul pe care-l aşteaptă să putem începe investiţiile”, spune Nicuşor Dan.

El s-a împotrivit propunerii USR PLUS de retragere de pe ordinea de zi a proiectului bugetului Capitalei.

Ordinea de zi a fost aprobată cu 42 de voturi „pentru” şi 12 abţineri.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut marţi seara lui Nicuşor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .