20 noiembrie 2020

Replica PNL: Ciolacu foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra pe preşedintele Iohannis. E cinism

Gabriel Pecheanu

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan îl acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, că foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra pe preşedintele Klaus Iohannis: „Asta e ipocrizie! De fapt e mai rău. E cinism”.

Sursă foto: Mediafax

„Marcel Ciolacu îl atacă pe preşedintele Iohannis în purul stil PSD-ist. Foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra. Asta e ipocrizie! De fapt e mai rău. E cinism! Şi arată de fapt lipsa unei minime empatii faţă de copii din partea PSD-iştilor”, scrie pe Facebook Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL îi acuză pe social-democraţi că au încurajat ca oamenii să nu poarte mască, au blocat toate măsurile sanitare şi au încurajat ca oamenii bolnavi de Covid să plece din spital.

„Nu înţeleg nici măcar acum că măsurile pe care le-am luat sunt pentru a limita numărul de îmbolnăviri. Din decenţă şi respect pentru copii nu voi intra în această polemică. Dar românii văd şi sancţionează, domnule Ciolacu! Ceea ce faceţi e iresponsabil”, conchide liderul liberal.

Este revoltătoare „ipocrizia preşedintelui Iohannis” de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât şi Guvernul Său ţin şcolile închise, declară liderul PSD, Marcel Ciolacu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .