15 octombrie 2020

Revenire spectaculoasă în politică: Elena Băsescu va candida la Constanţa

Gabriel Pecheanu

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, a anunţat că va candida pentru un mandat de deputat din partea PMP Constanţa. Ea spune că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale.

Sursă foto: Mediafax

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept un post de deputat, să fiu candidată la Constanţa. La Constanţa e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi folosesc experienţa căpătată în Parlamentul European”, anunţă Elena Băsescu.

Ea spune că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale.

„Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale”, spune Elena Băsescu, care precizează că va propune iniţiative parlamentare în acest sens.

Elena Băsescu a avut un mandat de europarlamentar între 2009 şi 2014.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .