13 august 2020

Rodeanu: Cel mai mare angajator al oraşului este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil

Gabriel Pecheanu

Deputatul Bogdan Rodeanu, candidat susţinut de USR şi PNL la Primăria Galaţi, a criticat primarii post-decembrişti pentru că „i-au tratat fără respect şi i-au alungat pe tineri”: „Cel mai mare angajator al oraşului Galaţi este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil”.

Sursă foto: Mediafax

„Ne dorim ca tinerii să contribuie la dezvoltarea economică şi socială a Galaţiului. Din păcate, aceştia nu pot rămâne într-un oraş care nu le oferă nimic. Oportunităţi limitate, locuri de muncă aproape inexistente. Cel mai mare angajator al oraşului Galaţi este Primăria Galaţi. Aşa ceva este inadmisibil! Aceşti tineri au fost trataţi fără respect şi, practic, alungaţi de acasă”, scrie pe Facebooh Bogdan Rodeanu.

El spune că administraţia locală are nevoie o abordare europeană pentru a readuce tinerii la Galaţi.

„Vom dezvolta Galaţiul Metropolitan, în asociere cu localităţile care ne înconjoară. Împreună, vom putea accesa fonduri europene în sume foarte mari. Şi facem acest lucru pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a investi aici. Să creăm locuri de muncă pentru oameni, pentru familii, pentru tineri. Precum la Cluj. Reţeta există şi noi o vom aplica! Vom ajuta tinerii fără Bacalaureat să obţină o calificare, folosindu-ne de Legea Educaţiei Profesionale Postliceale elaborată de mine în Parlament. Mai mult decât atât, vom media discuţiile dintre angajatori şi formatori profesionali astfel încât să ne aliniem la aceeaşi direcţie actuală de dezvoltare profesională. Cea de care au nevoie antreprenorii”, adaugă deputatul USR.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .