15 aprilie 2021

Şedinţă de urgenţă la Palatul Victoria

Gabriel Pecheanu

Vicepremierul dan Barna i-a convocat pe miniştrii USR PLUS într-o şedinţă, care va avea loc la ora 12.00, în biroul său de la Palatul Victoria, pentru a decide dacă vor participa la şedinţa Executivului de joi, care este programată la ora 13.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Alianţă.

Sursă foto: Mediafax

Întâlnirea dintre vicepremierul Dan Barna, lider USR, şi miniştrii alianţei USR PLUS va avea loc la ora 12.00. Tema discuţiilor va fi participarea sau boicotarea şedinţei Executivului, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea Alianţei USR PLUS.

„Intenţia noastră este de a nu valida nicio acţiune a premierului Cîţu, dar vom decide la 12.00 cum vom acţiona”, potrivit surselor MEDIAFAX.

Alianţa USR PLUS a anunţat că Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru şi a cerut de urgenţă o şedinţă a Coaliţiei pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, după ce prim-ministrul l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .