19 iulie 2021

Sediul PSD Galaţi ar putea fi demolat deoarece Primăria vrea să construiască o parcare subterană

Petru Mazilu

Primăria Galaţi anunţă că va construi două parcări subterane în zone aglomerate ale oraşului. Ambele vor fi construite sub parcuri, iar pentru realizarea uneia dintre ele este nevoie de demolarea sediului PSD.

Sursă foto: Mediafax

Una dintre parcările subterane va fi construită sub un parc aflat lângă Spitalul de Urgenţă pentru Copii din oraşul Galaţi.

Cealaltă parcare va fi amenajată în zona centrală a oraşului, lângă sediile Primăriei, Prefecturii şi Teatrului Dramatic Fani Tardini.

Pentru realizare obiectivului, autorităţile ar putea demola clădirea în care se află sediul PSD Galaţi.

„Am lansat în licitaţie serviciile de proiectare pentru construcţia a două parcări subterane - una la Spitalul pentru Copii, unde dorim să modernizăm şi parcul, iar cea de-a doua în zona centrală, pe strada Eroilor nr. 1. Aşteptăm ofertele până pe 16 august, valoarea estimată a contractelor fiind de 557.000 de lei fără TVA”, a anunţat primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

În ultimii doi ani, în oraş au fost inaugurate două parcări supraterane construite de Primăria şi Consiliul Judeţean Galaţi.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .