26 ianuarie 2022

Senator USR:Se adună dosarele penale în cazierul lui Chirica precum puricii pe animalele fără stăpân

Gabriel Pecheanu

„Se adună dosarele penale în cazierul lui Chirica precum puricii pe animalele fără stăpân”, declară senatorul USR Marius Bodea: „câte trimiteri în judecată să îşi mai treacă pe răbojul penal Chirica pentru ca PNL să-l declare mort şi îngropat politic? Ruşine mare, măi băieţi, ruşine mare”.

Sursă foto: Mediafax

„Se adună dosarele penale în cazierul lui Chirica precum puricii pe animalele fără stăpân. Dar primarul Iaşului nu este singur pe lume din punct de vedere politic, el reprezintă un PNL care s-a prăbuşit electoral şi din cauza iubirii de neînţeles faţă de acest produs penal al PSD care a fost vopsit în mare stea liberală. Chirica este astăzi, de departe, exponentul corupţiei în administraţia locală, simbolul mocirlei politice care a ştirbit bruma de credibilitate pe care o mai avea PNL. În vârful lanţului trofic (compus din angajările ilegale de tipul chelneriţei de la Apele Române şi din numirile de neamuri proaste în toate structurile centrale şi descentralizate) tronează azi Chirica, ca un trofeu murdar, care împroaşcă în jur numai veninul secretat de frica organică de puşcărie”, scrie pe Facebook Marius Bodea.

El îi întreabă pe liberali când se vor delimita de primarul municipiului Iaşi.

„Ce mai aşteaptă PNL, în ceasul al şaisprezecelea, să se delimiteze de Chirica? Câte dosare penale mai trebuie să înceapă, câte descinderi matinale ale procurorilor DNA sau DIICOT la Primăria Iaşi? Câte trimiteri în judecată să îşi mai treacă pe răbojul penal Chirica pentru ca PNL să-l declare mort şi îngropat politic? Ruşine mare, măi băieţi, ruşine mare! Din păcate, ruşinea asta ne acoperă pe noi toţi, ieşenii. Nu am furat cu toţii tablă cot la cot cu Costel Alexe şi nici nu am şmenuit autorizaţii de construcţie şi am luat şpăgi de la imobiliarii de carton împreună cu Chirica! (...) Procurorii DNA Iaşi au descins astăzi la Primărie şi la Politia Locală. În vizor se află, ce altceva, decât alte şi alte afaceri imobiliare puse la cale de Chirica şi mafia care îl înconjoară. Când să mai fii şi primar, când ai job full time de penal?”, încheie senatorul USR.

Procurorii DNA Iaşi fac, miercuri, cinci percheziţii, inclusiv la Primăria oraşului Iaşi, într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupţie. „Am fost informat de această acţiune”, transmite primarul Mihai Chirica.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .