07 iulie 2020

Solomon: Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanţă

Gabriel Pecheanu

Deputatul PSD Adrian Solomon a negat că ar fi fost amendat marţi dimineaţă pentru că ar fi refuzat să poarte mască de protecţie într-un fast-food din sectorul 3. „Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanţă”, a declarat pentru MEDIAFAX Solomon.

Sursă foto: Mediafax

„Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliţiei. Am fost legitimat şi atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanţă, iar Poliţia va trebui să demonstreze ce spune în comunicatele ei”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Adrian Solomon.

Potrivit unor surse judiciare, deputaţii Adrian Solomon şi Ioan Stativă au fost amendaţi, marţi dimineaţa, de poliţiştii din Capitală, după ce au refuzat să poarte mască de protecţie într-un fast-food din sectorul 3 şi au făcut scandal.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, marţi dimineaţa poliţiştii au fost solicitaţi de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască şi a devenit recalcitrant. În timpul discuţiilor purtate de poliţişti cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare şi a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoţit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi bărbaţi cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .