08 aprilie 2021

Soluţia lui Tudose pentru revenirea la normalitate

Gabriel Pecheanu

Europarlamentarul Mihai Tudose critică Guvernul Cîţu pentru deciziile luate în ceea ce priveşte pandemia şi economia. De aceea, social-democratul le cere membrilor cabinetului să demisioneze.

Sursă foto: Mediafax

Europarlamentarul PSD îi critică pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi pe cei care au iau decizii privind impunerea de restricţii de circulaţie.

„Din ciclul “veşti extraordinare pentru români” dar nu şi “românii trebuie să ştie” aflăm în ultimile 24 de ore că: -ministrul (?) Voiculescu habar nu are de un ordin al ministrului şi acum susţine nonşalant că românii şi-au îngropat morţii în sac de plastic fiindcă aşa au vrut ei..., că decizia “argumentată beton” de specialiştii-fantomă ai guvernului prin care în noaptea de Paşte era circulaţia permisă până la ora 02 ...se modifică în ora 05. Au negociat cu virusul?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Fostul premier susţine că românii acumulează datorii din ce în ce mai mari.

„Şi ca să trecem şi la grija pt economie: am împrumutat ieri 3,5 miliarde euro. Doar atât, într-o zi. Am scris “am împrumutat” fiindcă chiar dacă banii i-a luat Cîţu, îi cheltuie Cîţu... de fapt noi vom plăti.. Noi. Fără să ştim ce fac cu aceşti bani aşa cum nu am aflat nici unde s-au dus zecile de miliarde împrumutate anul trecut. Tot de ei. Şi tot noi toţi vom plăti. Cireaşa de pe tort sau bombonica de pe colivă: înfiinţarea comitetului-interministerial-pentru-revenirea-la normalitate”, a mai spus Tudose.

Potrivit lui Mihai Tudose există o singură soluţie: „Există o soluţie foarte simplă pentru revenirea la normalitate: daţi-vă demisia! Şi plecaţi departe.”

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .