23 februarie 2021

Sorin Avram | Fără ruşine în funcţii publice

Gabriel Pecheanu

Dan Barna a dovedit în Parlamentul României că este extrem preţios. Deocamdată, nu pentru această ţară, în care a ajuns să ocupe postul de vicepremier. Domnul Barna a dovedit cât este de preţios pentru că nu s-a ridicat pentru a-şi culege de pe jos ochelarii care-i căzuseră de pe masă.

Sursă foto: Mediafax

În Parlament, la ”Ora prim-ministrului”, în timp ce liderul Ciumei Roşii, Marcel Ciolacu, înfiera cu mânie social-democrată actuala concudere a României, Dan Barna, căzut pe gânduri rău de tot, se juca cu ochelarii. Cu gândurile la minerii din Valea Jiului, la cele 30 de miliarde de euro care ne aşteaptă la Bruxelles să mergem şi să le luăm, şi la autostrăzile care vor tăia România de sus în jos şi de la dreapta la stânga, domnul Barna nu şi-a dat seama că i-au scăpat ochelarii din mână.

În schimb a observat doamna din stânga sa, care s-a panicat uşor şi a început să-i facă semene unui angajat al Parlamentului să vină să-i ridice. Până să apară chelnerul, pardon, angajatul Parlamentului, doamna i-a spus vicepremierului că i-au căzut ochelarii. În loc să-şi ridice preţiosul trup de pe scaun şi să se aplece după proprii ochelari, Dan Barna a rămas ţintuit în scaun. Când şi-a făcut apariţia chelnerul, pardon, angajatul Parlamentului, cei doi au început să arate cu degetul unde sunt ochelarii ilustrului vicepremier. Un vicepremier care după ce şi-a primit ochelarii de la chelner, pardon, de la angajatul Parlamentului nu a dat din cap ca semn de mulţumire.

După ce Dan Barna şi colegii săi au implementat cu succes proiectul ”Fără penali în funcţii publice!”, vicepremierul Barna vine cu o iniţiativă şi mai ambiţioasă: ”Fără ruşine în funcţii publice”.

monitorulpartidelor.ro este parte a trustului de presă MEDIAFAX și vă ţine la curent cu cele mai noi informaţii, dar și analize politice. Dacă v-a plăcut articolul, vă invităm să dați LIKE paginii noastre de Facebook .